Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Order Allow,Deny Deny from all Must see it! "The purple thing" - Hollandia2Algeria
 In Algerije

Een van de eerste keren dat ik in Algerije was zag ik op de bergen een “The Purple Thing”. Was inmiddels er al een aantal keren langs gereden maar had eigelijk geen commentaar gegeven. Tot dat het weer avond was en ik toch wel nieuwsgierig werd.

Ik vroeg hem wat dit paarse ding moest voorstellen. En hij begreep totaal niet wat ik hiermee bedoelde. De auto even keren en opzoek naar dat “ding” en ja hoor daar was hij dan! Mijn man schiet in de lach en zij dat dit een monument was. Ik accepteerde het en we gingen een aantal dagen later  in de avond er naar toe. Rondje rijden en klaar waren we!

Tot dat we in oktober 2016 er weer heen gingen alleen toen met mijn moeder. Zo nieuwsgierig als zij is, is er geen een. Ze wou het toch even van dicht bij bekijken en begonnen een rondje te lopen en we ontdekte een musea. ik gaf aan dat wij er heel graag in wouden gaan en dat deze we dus. Tot mijn grote verbazing kwam de hele geschiedenis van Algerije naar voren en ik baalde ervan dat ik dit niet veel eerder had gezien. Het geeft een hele “mooie” indruk over wat er allemaal heeft afgespeeld in de laatste jaren.

Wil je wat meer weten over deze musea kijk dan even bij Martyrs memoriel in algiers musea

 

Recommended Posts

Leave a Comment


cheap nfl jerseys